Reiki Oefenmiddag & Workshop

Een unieke reiki oefenmiddag en workshop vol oude en nieuwe healing technieken en meditaties voor iedereen die ooit reiki heeft geleerd!

img-3Op zondag 8 april 2018 geeft reikimeester Bas Akkerman een inspirerende en praktische workshop, bedoeld voor iedereen die al eens een reiki cursus heeft gevolgd en meer uit zijn of haar beoefening van reiki wil halen. Tijdens de oefenmiddag leer je hoe je de stroom van reiki energie bewuster kunt beleven en laten stromen. Je ontdekt hoe je je beter kunt afstemmen op reiki en met meer kracht en zelfvertrouwen een healing kunt geven. Er is veel tijd en ruimte om reiki uit te wisselen met elkaar.

 


 
  • Reiki uitwisselen en ervaring delen met andere reiki cursisten
  • Fris je kennis van reiki op en leer nieuwe healing technieken
  • Geniet van de unieke reiki klankschalen healing
  • Ontdek Usui's oorspronkelijke reiki energie meditaties
  • Oefen de krachtige reiki chakra behandeling
  • Ontspannende oefeningen met ademhaling, lichaamsbewustzijn, aandacht, energie en handposities
  • Persoonlijke reiki tips en inspiratie van reikimeester Bas Akkerman
  • Na de workshop ontvang je gratis het bijbehorende e-book vol tips en oefeningen in je mailbox

 


img-3Het maakt niet uit of je reiki nog actief beoefent en of je alle handposities nog weet. Iedereen kan deze oefenmiddag bijwonen en zo de band met reiki nieuw leven inblazen! We gaan de reiki energie opnieuw ontdekken met inspirerende reiki meditaties, en tevens gaan we de reiki chakra behandeling oefenen en toepassen op onszelf en elkaar. Je leert verschillende tips en technieken waarmee je je vermogens als reiki kanaal kunt oppoetsen en versterken. Tevens is er een vraag en antwoord sessie waarbij je al je reiki vragen kunt stellen aan reikimeester Bas Akkerman.


Datum
: zondag 8 april 2018
Tijd: van 12:00 tot 17:00 uur
Locatie: Aurana's Pakhuis, Glop 15, Hoorn, Noord-Holland
Aantal beschikbare plaatsen: max. 9 deelnemers per middag
Deelnamekosten: € 35,- incl. e-book, koffie, thee, sap en powersnack (jummie!)

Bas Akkerman is reikimeester sinds 2001 en heeft de reiki methode aan honderden mensen geleerd. In zijn manier van lesgeven benadrukt hij de praktische toepassing van reiki in het dagelijkse leven.

Schrijf je nu in voor deze bijzondere reiki middag!

cursusruimte